Protejarea animalelor pe timp geros

Asigurarea unui adăpost corespunzător pentru animale, care să poată oferi protecţie faţă de acţiunea directă a frigului şi zăpezii; . »

Josh Billings

Cainele este singura fiinta de pe Pamant care isi iubeste stapanul mai mult decat pe el insusi. . »

Vasile Ghica .....

Prin domesticire, vigoarea oricarui animal se degradeaza. . »

Valeriu Butulescu ....

Pe vremuri, animalele conversau cu oamenii, acum tac, convinse de inutilitatea oricarui dialog. . »

Vasile Ghica ....

Cainele, singura vietuitoare care a dus la perfectiune vocatia prieteniei. . »

 

Câini renumiţi şi staruri în filme

Oamenii iubesc câinii. De asemenea oamenii iubesc filmele cu câini sau filmele în care protagoniştii sunt câinii. Chiar şi desenele animate cu câini sunt populare, cum ar fi Scooby-Doo, Pluto, Goofy şi să nu-l uităm pe Scooby. În 1905,  filmul “Salvat de Rover”, a fost primul film în care a jucat un câine. Numele adevărat al câinelui a fost Blair, un bebeluş este răpit de către o cerşetoare şi familia câinelui vine sa-l salveze.
Nu poţi povesti despre staruri câini dacă nu “pomeneşti” şi de Lessie. Probabil că Lessie este cel mai faimos film cu câini din toate timpurile. Lessie a fost creată de către Erik Knisht în anul 1938. Încă mai sunt şi astăzi filme în care joaca “Lessie”. Interesant este ca toţi câinii care joacă rolul lui “Lessie” sunt masculi şi toţi sunt moştenitori a originalului Lessie.
Vă mai aduceţi aminte de filmul ” Benji of the Leash” (“Lesa lui Benji”)? Şi să nu-l uitam pe Skippy, care a jucat în filmul “Topper take a trip” (“Topper face o excursie”). “Bringing Up Baby” şi ” The Awful Trutlv* (“Cumplitul Adevăr”).

Să nu uităm şi de Petey. Petey a fost un pit bull terrier american cu un cercel negru la un ochi şi a jucat în filme cu o mulţime de copii numit ” Our Gang” (“Gaşca Noastră”).
Da, toţi iubim câinii noştri şi adoram filmele cu câini. Nu există nimic mai încântător decât o plăcintă cu mere sau un băiat mergând cu câinele lui.

…………………………………………………………………………………………………………..

 

[1297 Vizualizari]

Google+